Jaarlijks Flevo Event in Den Haag een groot succes

14 sep 2023

Dinsdag 12 september 2023 was het zo ver. Toen organiseerden we het Flevoland Event. Hét netwerkevenement dat elk jaar op de tweede dinsdag van september terugkeert in Den Haag bij Nieuwspoort. De editie van 2023 stond in het teken van het voorstellen van het nieuwe college van Gedeputeerde Staten.

Welkom

Commissaris van de Koning Leen Verbeek heette iedereen als eerste van harte welkom. In zijn toespraak stond hij stil bij wat er in Flevoland is bereikt in de afgelopen jaren en welk perspectief dat biedt voor de komende jaren. Hij wenste het nieuwe college veel succes bij deze mooie uitdaging, want Leen Verbeek stopt eind oktober 2023 na 15 jaar als commissaris van de Koning. Verbeek draagt dan het stokje over aan zijn opvolger Arjen Gerritsen.

Kennismaking

Het nieuwe college van Gedeputeerde Staten stelde zich vervolgens voor aan diverse Kamerleden en andere netwerkpartners. Dit gebeurde onder leiding van dagvoorzitter Sophie Van Hoytema. Elke gedeputeerde vertelde over zijn portefeuille. Na deze kennismaking volgden er goede gesprekken over al het moois wat Flevoland als provincie te bieden heeft. We kijken samen met het college terug op een geslaagd evenement!

Foto's