Regiotaxi Flevoland

Regiotaxi Flevoland is openbaar (regionaal) vervoer voor iedereen. Met Regiotaxi Flevoland kunt u reizen vanuit of naar de gemeenten Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Lelystad.

Van deur tot deur

Het startpunt of eindpunt van uw rit moet altijd in één van de deelnemende gemeenten liggen. In Lelystad is de regiotaxi alleen bestemd voor reizigers met een Wmo-vervoerspas. De regiotaxi rijdt van deur tot deur. U hoeft dus niet bij een halte te wachten.

Samen met andere passagiers

De Regiotaxi Flevoland rijdt elke dag van de week van 6.00 uur ’s morgens tot 0.30 uur ’s nachts. U deelt de taxibus met andere passagiers, daardoor bent u soms iets langer onderweg. U kunt een Regiotaxi reserveren via telefoonnummer 0900 - 222 88 77.

Maatregelen in verband met corona

Regiotaxi Flevoland volgt de instructies van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) met betrekking tot coronamaatregelen op. Sinds 23 maart 2022 zijn de coronaprotocollen en de mondkapjesplicht vervallen. Wij blijven aandacht en alertheid houden en blijven daarom de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM opvolgen. Meer informatie kunt u op de website van het Koninklijk Nederlands Vervoer vinden.