Sollicitatieproces

Stuur ons je cv met een krachtige motivatie. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier in de betreffende vacature. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Zijn we enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten! Je hoort binnen 1 week na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking. Wij werken met de NVP sollicitatiecode.

Eerste gesprek

Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Wij willen meer van jou weten en jij wilt weten hoe provincie Flevoland is. Sluit jij goed aan bij de vacature? Hebben we een positieve indruk van elkaar? Als dat zo is, gaan we verder en maken we een tweede afspraak.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en de kwaliteiten die daar voor nodig zijn. Ben jij de perfecte kandidaat en voldoet deze functie aan alle verwachtingen die jij van je nieuwe baan hebt? Soms krijg je na het tweede gesprek nog een assessment of een opdracht. Dat hangt af van de functie. Wij vinden integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom kan er tijdens het selectieproces gevraagd worden om referenties of toestemming voor andere screeningsonderzoeken.

Arbeidsvoorwaardengesprek

In het arbeidsvoorwaardengesprek bespreken we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Daarnaast maken we afspraken over het salaris, je werkuren en de indienstdatum. Tot slot maken we een kopie van je bankpas, diploma’s en legitimatiebewijs. Dit voor een soepele indiensttreding.

Mail met afgesproken arbeidsvoorwaarden

Na het arbeidsvoorwaardengesprek sturen we je een mail met de belangrijkste afgesproken arbeidsvoorwaarden.

Akkoord met arbeidsvoorwaarden

Kloppen alle afspraken en kies je voor ons als werkgever? Per e-mail geef je akkoord op de arbeidsvoorwaarden zodat we aan de slag kunnen met je indiensttreding.

Arbeidsovereenkomst tekenen

Je ontvangt binnen enkele werkdagen een e-mail met toegang tot het HR-systeem. Hier staat je arbeidsovereenkomst klaar, welke je eenvoudig digitaal ondertekent. Het kan zijn dat de arbeidsovereenkomst nog niet direct voor jou klaar staat, want jouw leidinggevende moet eerst tekenen alvorens de overeenkomst voor jou zichtbaar is.

In dienst bij provincie Flevoland

Welkom bij provincie Flevoland! Op je eerste werkdag word je door je leidinggevende opgehaald bij de receptie en ontvang je jouw toegangspas, laptop en telefoon. Deze kun je ophalen bij het servicecentrum.

Introductiebijeenkomst

Binnen een maand na je eerste werkdag nodigen we je uit voor een introductiebijeenkomst waar we je wegwijs maken in de belangrijkste HRM zaken. Ook nodigen we je uit voor de Flevotour waar je samen met andere nieuwe medewerkers in één dag alles te weten komt over de andere afdelingen en op pad gaat in onze mooie provincie!