Workshop Veelzijdig Quinoa

29 jun 2023

Food Forum paviljoen

Veelzijdig? Ja dat is Quinoa zeker. Deze graansoort is waanzinnig voedzaam, goed voor het milieu, extreem lekker en betaalbaar voor iedereen! Op 4 juli neemt Corné Overbeeke u mee op reis over de wereld en vertelt over zijn liefde voor Quinoa. Claudia Arkesteijn is ook aanwezig en vertelt over haar passie voor gefermenteerde voeding waar ze onder andere ook quinoa tempeh maakt. Deze boeiende gratis workshop vindt plaats in het Foodforum en wilt u niet missen!

Over Corné Overbeeke

Corné Overbeeke is samen met zijn vader eigenaar van Quinoa Holland in Flevoland. Na veel onderzoek is het hun gelukt om op biologische wijze geteelde volkoren Quinoa op Flevolandse grond te telen. Hun missie is om lokaal, gezond en eerlijk geteelde quinoa voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

Over Claudia Arkesteijn

Claudia Arkesteijn is eigenaresse en oprichtster van CLARK fermentation. Tijdens de studie voeding en diëtetiek werd de interesse voor gezonde voeding aangewakkerd. En wat is er gezonder dan gefermenteerde voeding?! Wat begon als hobby werd al snel een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de geweldige smaken en gezondheidsvoordelen van fermenteren. Met dit doel werd CLARK fermentation in 2017 opgericht.

Programma

  • 14:00 – 14:15 uur: Inloop
  • 14:15 – 15:15 uur: De wereld van Quinoa in één uur met Corné Overbeeke en Claudia Arkesteijn
  • 15:15 – 16:00 uur: Smakelijk eten met Quinoa door chef-kok Sharon de Miranda

Nieuwsgierig?

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop? Er zijn nog plekken beschikbaar via het aanmeldformulier.